Lynhurtigt internet

- op til 500/500 Mbit

Bor du i en boligforening, som har indgået aftale med bolig:net om at levere et fantastisk udbud af internetforbindelser, er du sikret stabilt og fremtidssikret internet med hastigheder helt op til 500/500 Mbit/s og til de bedste priser du har set.

Læs her om vores lynhurtige forbindelser

Nem og hurtig tilslutning

- så enkelt er det

Det tager kun 5 minutter som beboer at få lynhurtigt internet fra bolig:net. - Ingen blanketter der skal indsendes, ingen telefon opkald og du er på med det samme.

Se her hvor let det er

Alle har noget
at snakke om.

Med telefoni hos bolig:net, kan du altid ringe, når du har noget på hjerte. Vi har et bredt udvalg af abonnementer, og helt sikkert et abonnement til dine behov og til den rette pris.

Læs mere om vores udvalg af telefoni

Tag bolig:net med dig

bolig:net Mobil tilbyder mobiltelefoni til de helt rigtige priser og giver dig frihed til at vælge den løsning, der passer bedst til dig og din familie. Vi har et stort udvalg af pakker til både din mobil og tablet. Selvfølgelig med gratis adgang til 4G netværk, så din internetadgang er helt i top.

Læs mere om bolig:net Mobil

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Herlev Hovedgade 15, DK-2730 Herlev
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik