Du ser dem ikke
men de ser dig.

Vi er alle afhængige af vores computer. Det ved hackerne og det udnytter de i stor stil. Du ser dem ikke, men de arbejder både dag og nat og kan sidde på den anden side af jordkloden og stjæle fra dig. Hackerne bliver mere og mere agressive og dygtige til at trænge ind i dit privatliv, og det kan blive en kostbar affære både økonomisk og personligt. Sund fornuft er ikke længere nok når det gælder din færden på nettet.

Giv din computer
den rigtige vaccine.

Der findes mange antivirusprogrammer på markedet som lover dig beskyttelse. De kræver meget af din tid, du skal selv sørge for at opdatere dem, og så fanger de kun 20% af de alvorlige vira samt informationstyve på nettet. bolig:net tilbyder vores kunder en sikkerhedspakke, som er en af de mest forebyggende antivirus og antimalware programmer som findes.

bolig:net's sikkerhedspakke baserer sig på Heimdal Security Agent og blokerer automatisk for indhold på internettet der kan inficere og skade din computer. Samtidig scanner den hele tiden din computer for informationstyve, blokere spam og ondsindede links "phishing-e-mails" - uden at du lægger mærke til noget. Sikkerhedspakken er udviklet i samarbejde med CSIS og den finansielle sektor og anbefales derfor af de danske banker.

Beskyt dig selv og din computer med bolig:net's sikkerhedspakke
for under 15 kr. om måneden.

Bestil

15,-

Nogle kalder det enestående,
vi kalder det naturligt.

Hos bolig:net passer vi godt på vores kunder.
Flere gange dagligt scanner vi data der sendes igennem vores netværk. Det betyder at du som kunde automatisk bliver kontaktet, hvis vi registrerer mønstre af data fra din computer, som indikerer, at den kan være udsat for et trojaner/hacker angreb.

Det er en service som ingen andre internetudbydere tilbyder. Det er en sikkerhedsforanstaltning vi har udviklet, fordi vi ønsker at passe på vores kunder så ingen følsomme data bliver misbrugt.

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Herlev Hovedgade 15, DK-2730 Herlev
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik