Skal du flytte -
så lad os flytte med.

Tillykke med dit nye hjem.

Undgå at stå uden internetforbindelse i din nye bolig. Er du flyttet til en boligforening som i forvejen har bolig:net, kan du nemt og enkelt rykke dit abonnement med over i dit nye hjem, uanset om du flytter til en anden lejlighed i samme forening, eller til en anden boligforening, hvor bolig:net tilbyder en foreningsløsning.

Giv os et kald - så finder vi ud af det sammen.

Så nemt er det...

Flytter du internt i samme forening, skal du blot gå ind på mit.bolignet.dk og rette din adresse under "Kundeoplysninger". Så vil dit internet automatisk flytte med dig. Har du også et telefonabonnement, tilslutter du blot telefonadapteren i din nye bolig, og dit nummer fungerer med det samme.

Skal du flytte til en anden boligforening, som også har valgt at få lynhurtigt internet fra bolig:net, er flytningen også helt gnidningsfri og ligetil. Du bliver dog nødt til at kontakte vores kundeservice, så de kan sikre at internetforbindelsen er klar til dig, når du ankommer til din nye bolig med dine flyttekasser.

Bestil flytning

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Herlev Hovedgade 15, DK-2730 Herlev
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik