Stikket har du allerede, måske...

Bor du i en boligforening som har forberedt din lejlighed for bolig:net's billige telefoni, skal du blot tilslutte din telefon til bolig:net's telefonstik. Det kan være svært at se, om det er tilfældet, men oftest vil du kunne finde en stikdåse på væggen i din bolig, som har 2 tilslutninger, og ofte farvet med hhv. rød og grøn.

Har du sådan et stik i din lejlighed, er det endnu lettere og endnu billigere at spare penge, da du ikke behøver en telefonadapter. Du skal blot kontakte vores kundeservice, som vil aktivere stikket i din lejlighed.

Kontakt os

Telefonadapter

Giv din gamle telefon ny værdi

For at benytte bolig:net's telefoni og få Danmarks billigste priser, får du brug for en telefonadapter. Adapteren gør, at du kan bruge din eksisterende fastnettelefon til den moderne IP-telefoni.

Når du bestiller telefonadapteren hos bolig:net leveres den færdig- konfigureret med data- og båndbreddestyring, så kvaliteten af telefoni er sikret. Telefonadapteren er nem at tilslutte og skal blot forbindes til din internetforbindelse og din fastnettelefon.

Adapteren kan købes med en éngangsbetaling eller afdrages sammen med dit abonnement over de første 6 måneder.

Bestil

499,-
Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Herlev Hovedgade 15, DK-2730 Herlev
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik