Vores kunder er vores bedste reference

Vi har selv rigtig mange gode grunde til hvorfor vi skal levere foreningens fibernetløsning. Men spørgsmålet har vi i stedet givet videre til foreninger som allerede har valgt en skræddersyet løsning hos BOLIG·NET.

Kunstnerkollegiet

Siden installationen har vi ikke åbnet døren til vore it-rum! Det kører!

Vores fag på Kunstnerkollegiet spænder vidt og bredt, men en ting der er fælles for os alle er, at vi har store krav til vores digitale muligheder. Vi som beboere downloader, streamer, spiller og surfer i stor stil, og da vi stod over for en opgradering af internet, kunne vi ikke gå på kompromis. Efter en del research besluttede vi vinter 2010 at pege på BOLIG·NET som det bedste valg.

Vores kriterier for valg af udbyder var produkt, pris, stabilitet, udstyr, service og mulighed for deling af båndbredde. Kontakten var personlig, men lige til benet (positivt), og efter kontrakten var underskrevet gik installationen hurtigt og smertefrit. Vi sidder nu med en løsning der består af en 100 Mbit forbindelse, forbundet til Rukus utroligt lækre og stabile udstyr. Vi har droppet alt hvad der hedder kabler og sender forbindelsen ud til beboerne trådløst. Siden installationen har vi ikke åbnet døren til vore it-rum! Det kører!

På vegne af Kunstnerkollegiet vil jeg derfor varmt anbefale BOLIG·NET og deres produkter. Du får en personlig service af jordbundne, men ambitiøse mennesker der ved hvad de laver!

Kunstnerkollegiet
Sejr Siticum, It-ansvarlig og beboerrepræsentant

E/F Clarasvænge

Bestyrelsen i Clarasvænge og beboerne er udemærket tilfreds med BOLIG·NET og den internet forbindelse vi har her igennem. Gode priser og en stabil forbindelse.

Vores optiske forbindelse som søger for leveringen af internet fungerer upåklageligt. Vi har nu haft en aftale med BOLIG·NET angående levering af internet over en årrække og vi kan kun sige at vi er fuldt ud tilfreds og vi oplever at bolignet til stadighed arbejder for at optimere internet hastighed sammen med en fordelagtig pris. Ydermere arbejdes der også fra BOLIG·NETs side på stabiliteten af internettet, og det kan mærkes ved at internet forbindelsen er yderst stabil.

Kundeservice er imødekommende overfor henvendelser fra vores beboere som oplever at de spørgsmål og problemer de har med en eventuel opsætning eller andet løses hurtigt og let.

Opsætningen af BOLIG·NET er simpel og gennem kampagner fra bolignets side som bestyrelsen i Clarasvænge har opfordret til ses virkningen tydeligt i og med at flere og flere af vores beboere skifter til selskabet.

Herfra kan vi kun sige en ting... Forsæt endelig det gode arbejde!"

E/F Clarasvænge
Anders P. Saxtorph, Formand

SBF og A/B Knivholt

Valget af BOLIG·NET har vi ikke haft grund til at fortryde. BOLIG·NET har overholdt alle aftaler og har ikke lovet mere end de kunne opfylde. Priserne har været yderst konkurencedygtige.

Vores beboere får billig fastnet telefoni, selvom tallet af tilmeldte til fastnet naturligvis daler. Vores beboere får også meget billige og hurtige internetforbindelser, som samtidigt er stabile.

SBF og A/B Knivholt
Birger Eckstrøm, Formand

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Roholmsvej 8, DK-2620 Albertslund
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik