Hvorfor betale,
for noget du ikke bruger?

Skal du rejse eller være væk i en længere periode, kan det være overflødigt at have et abonnement som du ikke bruger. Hos os får du mulighed for at sætte dit abonnement på pause i den periode hvor du ikke har brug for det.

Mange har fx. sommerhus, som de ikke benytter hele året rundt, og her kan der være mange penge at spare ved at sætte abonnementet i bero for en periode.

Det er let og lige til.

For at oprette et hvilende abonnemet, skal du blot oplyse os i hvilken periode abonnmentet ønskes sat i bero til/fra. Det koster kr. 199,- for at oprette hvileperioden, og kr. 40,- pr. måned abonnementet er sat i hvile.

Kontakt os

Hvileperioden udgør max 6 sammenhængende måneder og kan ikke deles op i flere hvileperioder. Under hvileperioden vil dit internet ikke være aktivt. Såfremt du har IP-telefoni, vil denne ikke være aktiv i hvileperioden. Der betales dog fortsat normal abonnementspris for telefoni i perioden hvor internettet er sat i hvile. Foreningskunder og mobilt bredbåndskunder, kan ikke gøre brug af et hvilende abonnement.

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Herlev Hovedgade 15, DK-2730 Herlev
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik