Optimal frihed til dit tv
- og dig!

Fremtidens tv er streaming. Netop derfor fokuserer bolig:net på at levere en lynhurtig og stabil internetforbindelse, der sikrer, der ikke hakkes og pauses når der ses film i HD kvalitet.

Den helt store fordel ved streaming er den frihed man får ved selv at bestemme hvornår man vil se film eller om man vil se flere afsnit af sin yndlingsserie efter hinanden - ofte uden reklamer og kan ses på tidspunkter der passer ind i ens hverdag.

Nedenfor ses et udpluk af de populære streaming tjenester som også findes derude.

*Der tages forbehold for prisændringer på alle nedenstående tjenester.

Netflix

Nok de mest genkendelige inden for streaming-tjenester, og ifølge dem selv også den mest benyttede, med det største film- og seriebibliotek derude.

Hvad får du?

Tusindvis af tv-serier og film.
Fra 79 kroner om måneden..

Læs mere her

HBO

- Stort udvalg af amerikanske serier og tv-film.

Hvad får du?

HBO's serier er kendt for at være velproducerede og for at have vundet adskillige priser. Desuden HBO lægger sine tv-serier på nettet - kort tid efter de har været bragt på amerikansk tv - og nu med danske undertekster. Hvad koster den? 79 kr. pr. måned.

Læs mere her

TV2 play

- er TV2´s egen streaming tjeneste med live-tv.

Hvad får du?

 • On demand-pakken til 59 kr./md. Adgang til TV 2’s arkiv af serier, film og programmer, når du vil.
 • Live Pakken fra 39 kr./md. tilbyder en valgfri live-kanal og op til alle seks TV 2 live-kanaler for 99 kr./md.
 • Hele Pakken til 129 kr./md. Live streaming af alle TV 2-kanalerne og hele det store tv-arkiv med film, serier og programmer.


 • Læs mere her

  DR TV

  - er en gratis streaming tjeneste som udbyder live-tv, serier og on demand udsendelser fra DR.

  Hvad får du?

  Udvalgte serier og udsendelser fra DR. Derudover kan du se alle DR's kanaler live. Tjenesten er tilgængelig som en del af licensen.

  Læs mere her

  C MORE

  Abonnementsbaseret tjeneste, der for kr. 99,- om måneden giver dig digital adgang til at streame film og serier.

  Hvad får du?

  C More Play er din billet til de største film, prisbelønnede serier, masser af sjove og spændende børneprogrammer og ikke mindst nogle af de stærkeste dokumentarprogrammer

  Læs mere her

  Viaplay

  - er Viasat´s streamingtjeneste og fremhæver sig som Skandinaviens førende onlinetjeneste.

  Hvad får du?

  Live-sport og tv-serier plus et stort udvalg af gratis film. Derudover kan du leje udvalgte spillefilm. Hvad koster den? For 89 kr. om måneden får du adgang til et stort udvalg af danske og udenlandske tv-serier og film. Vil du have sport med i pakken, skal du af med 269 kr. for en måned.

  Læs mere her  Dplay

  Streamingtjeneste udgivet og ejet af Discovery Networks Denmark. På Dplay kan du finde indhold fra alle Discovery Networks kanaler, bl.a. Kanal 4, 5, 6, og 9, Discovery, TLC og ikke mindst Animal Planet. Abonnement fra 79 kr./md.

  Læs mere her


  Filmstriben

  - er bibliotekernes streamingstjeneste.

  Hvad får du?

  Ifølge Filmstriben ligger tjenestens fokus på europæiske film og smalle film, frem for de helt store, kommercielle blockbustere. Hvad koster den? Som udgangspunkt er tjenesten gratis, men vil du se mere end fem film på en måned, koster de efterfølgende film 39 kroner per styk.

  Læs mere her

  CDON

  - beskriver dem selv, som Nordens største underholdningsbutik på nettet

  Hvad får du?

  Omkring 3.000 film-titler inden for alle genrer. Hvad koster den? Du kan leje en film-titel for mellem 19 og 39 kroner. Desuden finder du én udvalgt film hver måned, som du kan se gratis.

  Læs mere her

  Plejmo

  En digital filmtjeneste, der har som mål at tilbyde masser af gode film i forskellige genrer når som helst, hvor som helst

  Hvad får du?

  Tusindvis af film inden for alle genrer. Hvad koster den? Du kan leje en film-titel fra 29 kroner. Desuden har du mulighed for at downloade film til offline-visning.

  Læs mere her

  Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
  Herlev Hovedgade 15, DK-2730 Herlev
  Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik